torsdag 9 april 2009

Skärtorsdag



Skärtorsdag idag och vi har varit vakna sedan strax efter 5 och gjort ingenting, känner mig rastlös som bara den, vill bort och iväg och hitta på nåt. Ska iallafall strax börja göra oss lite halvfärdiga för att kunna åka ut och påskhandla efter lunchen, gissar att vi inte är dom enda som har tänkt göra det. Julia är lite smågrinig idag, skulle tro att det kan ha att göra med tänder som hon håller på att få. Tog en massa kort på henne igår när hon var sådär ledsen och grinig, hon är ju så förbaskat söt när surläppen åker fram. :-)
I eftermiddag ska vi klä ut barnen så dom ska få åka och påska hos mormor och morfar och farmor och farfar. Vet inte riktigt hur resten av helgen ser ut, beror lite på vädret såklart, är det fint ska vi vara ute och grilla och åka skoter och är det som idag så tror jag vi blåser in en sväng på Leos Lekland någon av dagarna, var länge sedan vi var dit sist.
Nu ska jag leta fram lite kläder till Wilma, hon går fortfarande runt i nattlinnet sen ska jag surfa reda på nåt bra påskrecept. Vi ses!

Inga kommentarer: