måndag 6 april 2009

5 månader till Rhodos


Nu är resan bokad. Den 6e september åker vi till Rhodos hela familjen, vi ska bo på ett ställe som heter sunwing resort kallithea. Kommer att bli toppen och hotellet verkar jättefint med många pooler och stranden alldeles nedanför hotellet. Idag börjar Wilma gå sina 5 timmar på dagis igen, hon är helnöjd och tycker det ska bli jättekul att få stanna och äta lunch med dom andra barnen. Emil börjar istället gå endast ons-tors-fre så därför är han hemma med mig idag och imorgon. Febern verkar ha gått ned men han har fortfarande en jättejobbig hosta, hoppas att det ger sig snart. Nu vaknade Julia så jag ska gå och ta upp henne.
Ni får ha en fin måndag!

4 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Härligt med utlandsresa! Vi ska nog boka en resa till nästa vår hade vi tänkt, ja om nu den här bebisen hunnit födas till dess dvs. ;-)

Vad skönt att ni fått tillbaka 5 timmar för barnen också!

Mitt i mitt liv sa...

Ja det ska bli superhärligt! Vi har fått tillbaka 5 timmar för Wilma, inte för Emil. Vi har dragit ner på dagarna för Emil istället så han går bara 3 timmar 3dagar i veckan istället. Annars hade vi ju fått köra dubbelt varje dag och det kändes inte aktuellt. Inga känningar alls än? Komigen nu! ;-)

Allt å lite till sa...

Jaha, det var bara för Wilma. Nej, att köra dubbelt varje dag för att lämna och hämta låter inte särskilt kul. Då blir det ju bara att sitta i bilen hela dagarna.

Nix, inga känningar. Är dödligt less nu!

Karro sa...

Hur kan ni bara åka utomlands på Majas födelsedag!? dålig stil! ;)