torsdag 15 november 2007

Paneng Curry - för den som gillar HET mat


Skulle prova nåt nytt till middag ikväll. Hade köpt en burk "Paneng Curry grytbas", thaimat är ju gott så jag tänkte att det förmodligen skulle vara riktigt smarrigt. Det var det också. Supergott! Dock aningens hett. Hade missat att det även stod "HET" på burken så både jag och Johan trodde att vi skulle brinna upp. Till saken hör att Johan är ett big fan av just stark mat. Fast det där var nåt alldeles extra faktiskt. Resterna blev inte till nån lunchlåda för imorgon, dom åkte rakt ner i soporna istället.

Tur att det finns färdiga köttbullar som man kan tina upp i mikron och att vi hade färdig brunsås i kylen. Tror inte Wilma hade uppskattad den där grytan :-) För övrigt så var den väldigt lik den andra thaigrytan som jag bloggat om tidigare, men myyyyycket starkare som sagt.
Är det någon som iallafall är sugen på att prova så kommer receptet här:
400 gram kycklingfilé
1 brk paneng curry
1 brk ananas
Bryn kycklingfilen och tillsätt sedan ananasen och grytbasen. Låt puttra ca 5 minuter. Servera med ris.

2 kommentarer:

Annika sa...

Haha, jag gjorde också en lite misslyckad kycklingsås igår :-). Blev starkare än den brukar, t.o.m min man som gillar stark mat tyckte att det brände i munnen. Tja, man kan ju inte lyckas alla gånger ;-).

Mitt i mitt liv sa...

annika: Nej man kan inte lyckas alla gånger, men nu har man ju provat det där iallafall :-) Nu vet jag ju exakt HUR het den var den där grytbasen. Om nu någon skulle få för sig att fråga :-D haha