måndag 5 november 2007

And here we go again

Sitter mitt emot fröken energisk som sitter och målar, klipper, och pratar för sig själv och med mig. Igårkväll var vi på bio tillsammans med Ida och Andreas och såg Solstorm, riktigt bra film med många stora svenska skådisar. Farmor och Farfar var hemma hos oss och tog hand om barnen. När vi kom hem hade Wilma fått feber. IGEN. Men man blir inte förvånad längre, det går som bara runt nu verkar det som.
Idag är hon (än så länge iaf) feberfri, men vi håller oss inne och hemma iallafall. Och Emil är inge vidare piggelin han heller, han hostar så hemskt och ibland låter han nästan tungandad. Men vi tyckte han var lite bättre idag än igår iallafall så vi avvaktar lite och ser hur det blir. Annars blir det nog en sväng till läkarstation så dom får ta en kik på honom. Gissar att han kanske skulle behöva bricanyl eller nåt.
Nu kräver Wilma att få se Nicke Nyfiken och det passar perfekt eftersom jag ska börja med lunchen. Trevlig måndag alliopa!

1 kommentar:

en brunetts bravader sa...

Tråkigt att jämnt vara förkyld! Hoppas det går över snart. Olle har också blivit förkyld, men han verkar vara på bättringsväg. Hoppas då det iaf för det är nästan värre att lyssna på när han är sjuk än att vara sjuk själv! ;) (ni tjejer snackar om att föda barn, du vet!)