fredag 19 oktober 2007

En liten terrorist och en piggare gumma


Tänk att han såg ut så liten och pluttig en gång i tiden. Det var ganska exakt 7 månader och 3 dagar sedan. Insåg just att jag knappt har fotat varken han eller Wilma nåt på sistonde, måste bli skärpning på det. Hade gärna lagt in en bebisbild på storasyrran också men alla dom bilderna finns i den bärbara som Johan har på jobbet.
Emil har blivit en riktig terrorist, han far runt i gåstolen hela tiden på jakt efter något att dra i eller stoppa i munnen, gardiner, lampsladdar, lådor, fjärrkontroller, ljuslyktor, ja allt man bara kan komma åt. Kan inte komma ihåg att Wilma var en sån buse. Det är lustigt att barn kan vara så olika.
Wilma har börjat friskna till och är ganska fräsch idag men vi håller oss inne och tar det lugnt iallafall. Ikväll ska vi ha middagsfrämmande så nu väntar jag bara på att Johan snart ska komma hem så jag kan åka och handla.
Sen blir det mest bara mys resten av helgen för nästa helg ska vi bo på hotell hela familjen. Jag och Johan och eventuellt Emil på statt i luleå och Wilma hos mormor och morfar. Eftersom Emil vägrar flaskan fortfarande så får han följa med oss, annars var tanken att han också skulle sova hos mormor och morfar.
Ska bli riktigt härligt och vi ska shoppa som bara den, äta god mat och en riktigt grym frulle.
Nu kallar plikten (terroristen) så det är bäst att sluta! Trevlig helg på er allihopa!

Inga kommentarer: