söndag 19 oktober 2008

Asiatisk lax

Blev tipsad av en kompis om en smarrig laxrätt så jag googlade fram ett recept som lät som det jag fick förklarat för mig och det var riktigt smarrigt.
Såå här är veckans middagstips med andra ord.

Ingredienser
4 port
4 bitar ben- och skinnfri lax, ca 500 g
1 tsk salt
1 tsk malen ingefära
1 tsk farinsocker
1 msk pressad lime
1-2 vitlöksklyftor
2 dl vispgrädde

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord, ugnssäker form. Krydda med salt, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök. Häll över grädden. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.

13 kommentarer:

Anonym sa...

when will you go online?

Anonym sa...

very clever.

Anonym sa...

what happened to the other one?

Anonym sa...

its good to know about it? where did you get that information?

Anonym sa...

wow, very special, i like it.

Anonym sa...

haha.

Anonym sa...

i think you add more info about it.

Anonym sa...

yeah! its much better,

Anonym sa...

im here because of few cents for you. just dropping by.

Anonym sa...

sure, why not!

Anonym sa...

yeah! its much better,

Anonym sa...

i think you add more info about it.

Anonym sa...

im your favorite reader here!