Blev tipsad av en kompis om en smarrig laxrätt så jag googlade fram ett recept som lät som det jag fick förklarat för mig och det var riktigt smarrigt.
Såå här är veckans middagstips med andra ord.
Ingredienser
4 port
4 bitar ben- och skinnfri lax, ca 500 g
1 tsk salt
1 tsk malen ingefära
1 tsk farinsocker
1 msk pressad lime
1-2 vitlöksklyftor
2 dl vispgrädde
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord, ugnssäker form. Krydda med salt, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök. Häll över grädden. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.
söndag 19 oktober 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
13 kommentarer:
when will you go online?
very clever.
what happened to the other one?
its good to know about it? where did you get that information?
wow, very special, i like it.
haha.
i think you add more info about it.
yeah! its much better,
im here because of few cents for you. just dropping by.
sure, why not!
yeah! its much better,
i think you add more info about it.
im your favorite reader here!
Skicka en kommentar