torsdag 29 maj 2008

Lyx med fräscht vatten

Så var det slutet på veckan igen. Igår fick vi en ny reningsanläggning inkopplad till vårat vatten. Blev kanon. Eftersom vi har egen brunn och inte kommunalt så har vi inte alltid haft bästa kvallan på vattnet. Ibland har det varit bra men nu sista tiden då gamla reningsanläggningen börjat lägga av så har det börjat färga på kläder, glas osv. För mycket mangan och järn i vattnet alltså. Men nu är det hur bra som helst, känns så lyxigt att kasta in vittvätten och veta att den inte kommer att gå åt det gula hållet när den är klar.
Idag har jag iaf varit på mvc, mest för koll på järnvärdet. Det hade ökat från 114 till 116. Inte mycket alltså. Ska iallafall sluta med 2 tabletter om dagen och ska istället köra på 1 tablett + att hon ville att jag skulle dricka blutsaft. Lät ju inte så smaskens direkt, men vad gör man inte?
Hade ökat på 1 kg också och sf-måttet låg på 26, rätt perfekt på kurvan med andra ord.
Sen har det varit dagishämtning och lite fix ute på gården.
Ikväll har jag, mamma och Wilma varit på byn och tittat på Wilmas storkusin Amanda som dansade line-dance och var med i vårparaden. En glass och en fika på centrum hann vi också med. Nu är det gonatt så man är hyffs pigg imorgon när barnen vaknar!

Inga kommentarer: