måndag 24 mars 2008

Krassligt värre

Har precis lyckats få en sömnig men jättebusig Emil att somna. Fortfarande febrig och rätt hängig med en hosta som bara blir värre. Imorgon ska vi till farbror doktorn, skulle tippa på att det är en ny penicillinkur som väntar. Piper och rosslar när han andas så det låter riktigt eländigt trots att han får bricanyl. Wilma har också fått feber. Tempade 40,3 som högst idag men ändå har hon varit så himla pigg för att ha så hög feber. Helt otroligt pigg alltså. Där ett tag så skrek hon "klara-färdiga-gå" och sprang järnet mellan hallen och tv-rummet ett antal varv. Det är ju knappast vad man själv hade gjort med skyhög feber.
Wilma pratar massor om sin födelsedag och att vi ska komma och sjunga för henne, att hon ska blåsa ut alla 3 ljusen och att hon ska äta tårta och dricka saft i sängen. Och tomten ska visst komma med presenterna också. Och på tal om tomten så är julgranen en annan grej hon surrar om titt som tätt. "När ska vi ta in granen mamma? Jag vill se granen. Ska vi ta in granen då det blir sommar?" Hon är så go våran lillgumma!
Tittade in i klädkammaren intill kontoret idag men jag stängde lika snabbt dörren. Fan hur det ser ut. Måste skicka bort johan och bara slänga all skit i sopsäckar och köra iväg till tippen innan han hinner vara med. Men vi tar det en annan dag.
Hoppas ni haft en bra påsk allihopa!

Inga kommentarer: