fredag 29 februari 2008

Inte igen :-(

Nähä då var vi alltså igång igen! Inte tusan berodde kräkisen inatt på nåt konstigt Emil hade ätit i sig. Nej magsjuka är vad det är. Igen. En jättekräkis på sovrumsgolvet för en stund sedan kan jag ju bara försöka inbilla mig är något annat än magsjuka.
Åhh!!!

7 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Hur är det med er idag? Kryat på er? *hoppas* Melvin är då inte alls pigg. Ingen feber, men hängig och trött och säger att han har ont i halsen.

Guldkorn i min vardag! sa...

Inte kul med krasslig Emil!
Denna jäkla magsjuka, finns det ingen ända på eländet?
Stackars snyggEmil!
Kram/farmor

Mitt i mitt liv sa...

alltålitetill: Njä inge vidare med Emil,han är rätt så hängig så jag hoppas det har blivit lite bättre till imorgon iallafall. Han vaknade nyss och grät och verkade må riktigt pissigt. :-( Hoppas det går om för Melvin snart, inge kul när dom bara ska vara sjuka juu :-(
Guldkorn: Nej verkligen inte kul, man lider med honom när man ser honom så hängig. Usch och fy. Hoppas bara det är bättre till imorgon så han får börja behålla nåt.

Anonym sa...

Tråkigt med magsjuka! Hoppas det är mycket snabbt övergående. Själv har man nästan räknat med "magsjuka" men klarat sig än så länge. Vi ses snart! Kram

en brunetts bravader sa...

Men gu va ni är sjuka hela tiden! nu måste ni ju rycka upp er! ;) när ni piggnat till kanske vi kan hitta på nåt!?
For du nå till stan förresten? (det kanske jag redan har frågat)

MammasBönor sa...

Krya på er!!!

Mitt i mitt liv sa...

Ida: Ja magsjuka suger. Alltid. Helt underbart att resten av oss slapp undan iallafall, det brukar ju inte bli så. Jag vill också till THAILAND!
brunetten: Nu är vi pigga! Vad ska vi hitta på ? :-) Ska ni på vuxen-barn imorgon?
Mammasbönor: Vi är kryast nu :-)