måndag 30 juni 2008

Vad har hänt med våra barn?


Wilma i lycksele, juli 2006

Det är helt otroligt, och det har aldrig hänt förr. Igår sov Wilma till klockan 9.00 och Emil ända till 9.30. Idag vaknade vi allihopa 08.30. Det får gärna fortsätta såhär hela sommaren! Dessvärre är det nog bara en efterdyning från deras krassliga dagar och det hela beror nog endast på att dom sovit dåligt nätterna före. Ja ja, skönt är det med sovmorgon iallafall. Idag har jag hunnit städa hela övervåningen, dammsuga, skura, torka, plocka. Ja rubbet.
Igår for vi till stan och köpte en sovrumstv, en sovrumslampa och en ny madrass till spjälan som bebban ska sova i, och på kvällen hade vi middagsfrämmande och åt grillat. Vad annars äter man en sommardag?
Barnen är betydligt piggare nu men det är fortfarande ganska snorigt och hostigt. Om man ska se nåt positivt med det hela så är det iallafall att dom blev sjuka ganska precis samtidigt. Bättre det än att dom ska gå omlott och bara lösa av varann. Så är det ju oftast.
Till helgen ska vi åka till lycksele och gå på djurparken och bada i utomhusbadet. Har bokat in oss och middagsfrämmandet från igår en natt på hotell Lappland, så då hoppas vi på finväder och friska barn. Nu ska jag börja fixa med lunchen, Emil vilar middag så det blir sen lunch idag.

2 kommentarer:

MammasBönor sa...

Hello Bruden!
Ser att du fått sälja vagnen:-)
Säg till om ni vill låna en vagn, har en city travel, jätte bra med full ligg läge och smidig att ta med.
Kram

Mitt i mitt liv sa...

Tjenna! Jadu det verkar gå segt med vagnen. Tjejen som sa sig hade bestämt sig för att köpa den kom på att hon ville pruta. Och det ville inte jag. Så det vart inget med det. Kommer dock någon på tisdag och ska kika på den så vi får väl se :-) Tack för erbjudandet om att låna vagnen iallafall. Är allt bra med er då ?