fredag 4 april 2008

Efter regn kommer sol..

Sitter och gäspar med stora tekoppen och hoppas på att bli lite piggare så man hinner få vara uppe och bara vara en stund. Barnen ligger och sover så det är nu man vill passa på att bara sitta och surfa eller slöa i soffan, sånt som är omöjligt att göra mer än 1-2 minuter åt gången annars. Det bråkas och kivas, nån ska ha torr blöja, en annan vill gå på toa och är jättehungrig och ska helst ha nåt att äta senast i förrgår. Sen ska det lekas, vi ska låtsasfika och bygga lego samtidigt som lillebror ger storasyster stora psykbrytet då han bara ska ta alla hennes leksaker. Nån blir omkullknuffad (lillebror), och jag tjatar på för ungefär 111e gången samma dag om att man inte får göra så. Och så fortsätter det. Inte konstigt att man är helt färdig som artist då dagen börjar vara slut. Och nu väntar vi dessutom en till. Hur ska det gå?!!?!
Det kommer såklart att gå hur bra som helst! Men vissa dagar känns det som att öronproppar och ett mörk rum med en skön säng lockar hemskt mycket!

Och just när man är som jäkla tröttast och mest less så kommer skattedeklarationen med besked om återbäring, vi har fått barnvakt för att kunna åka och bo på hotell nästa helg, och nu är det ju dessutom helg och vi ska mest bara göra roliga saker helgen lång.
Så hoppet har återvänt och humöret är på topp :-)

Inga kommentarer: