fredag 18 april 2008

Barnteater och soliga dagar

Upp med kidsen 05.55 imorse. Wilma vaknade och kunde inte låta bli att väcka lillebror så nu har vi hunnit frulla och Wilma kollar barnprogram medans jag läser lite bloggar och kollar favvosajterna. Emil han vandrar runt och drar i markissnörena, kastar sig i sackosäcken, stänger av tvn och ibland leker han faktiskt lite med nån leksak. Men mest ska det undersökas, varenda vrå, ingenting ska han missa.
Idag ska jag och Wilma gå på barnteater, det ska bli riktigt skoj. Emil ska vi nog låna ut till mormor under tiden så vi faktiskt kan se barnteatern och jag slipper göra annat än att jaga omkring på världens busunge. Känns som att vi inte kunde ha valt ett mer passande namn åt honom än just Emil.
Annars så skiner solen och vi har flera plusgrader så helgen kommer nog mestadels bestå av en massa utevistelse. Måste fixa stövlar till Wilma också, börjar vara läge för det nu, men faktiskt har vinterskorna hållit henne torr om fötterna än så länge, trots att det är riktigt blött på sina ställen och hon ska plaska i alla vattenpölar.
Trevlig helg!

Inga kommentarer: