söndag 13 januari 2008

Äntligen


Är nya köksbordet med stolar, lampor och annat krims på plats. Har till och med fått upp gardiner. Blev en tripp till ikea igår. Hittade allt vi skulle ha, men glömde helt bort det där underlägget till Emil. Fast farmor skulle visst till ikea snart så då kanske man får beställa med henne. Är jättenöjd med bordet. MEN. Vi beställde ju ett lackat bord och det var inte vad vi fick. Jag hatar sånt som ska underhållas nämligen. Men att lämna tillbaka bordet och vänta på ett nytt känns inte direkt så jättekul så vi kommer nog att behålla det iaf. Måste bara köpa den där oljan så vi kan börja använda det nån gång.
Nu är det Wilmas tur att vara krasslig. Igårkväll hade hon 39 gradig feber och var hängig som bara den. Nu på morgonen var febern som bortblåst men hon är inte kry märks det. Och dagen är ju inte slut än så hon hinner nog få en liten febertopp innan dagen är över. Himla skit. Emil är dock betydligt piggare så det är skönt iallafall.
Nej här blir ingen övervåning städad.
Bye

3 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Men åh, så himla snyggt det blev!! Jätte nice! Synd bara att det inte var rätt bord. Tycker precis som du att det är jobbigt med sånt som ska underhållas. Men nog går det säkert bra ändå! :-)

Guldkorn i min vardag! sa...

Oj oj är det Wilmas tur nu, såg att hon var lite blek igår, hon skulle nog behöva en penc.kur hon åxå. Gud va snyggt det blev med möblerna o jag kommer absolut att härmköpa dom ljusstakarna.
ska bli kul att se live.
Ha det så brakramar
Ulla-Bella

Guldkorn i min vardag! sa...

Nämen hallå bruden, hur är det med bloggandet tycker att det ligger på slösidan nu. Titta in till min sida har en utmärkelse till dig!
Kram Ulla-Bella