tisdag 8 januari 2008

Min stackare

Min lilla stackare. Emil har varit vaken i princip hela natten. Sov nån kort stund men vaknade sen hela tiden och hostade och var ledsen.
Blev en tur till vårdcentralen idag och fick utskrivet ett recept på penicillin. Luftrörsinflammation tydligen. Nåja nu har vi medicin och kuren är påbörjad så då är det bara vänta på tillfriskning.
Var barnvakt en stund åt Elin på morgonen då Karro skulle till tandläkaren. Fick finaste favvoblommorna som tack också. Sötisar! :-)
Nehej nu vaknade visst lillebror efter sina korta (typ 10 minuters) tupplur. Bäst att skynda upp.

4 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Men stackars liten... :-( Hoppas han kryar på sig snabbt nu när han fått penicillin. Melvin är också sjuk. Fast det är bara lite feber. I övrigt är han då "fit for fight". Men det kan ju hända det bryter ut någon riktig förkylning eller nåt.
Tänkte att vi skulle ha middagsdejt här hos oss på måndag, kl 17. Om nu alla barn är friska och krya till dess. Hoppas att ni kan komma! Annars får vi kanske ta det en annan dag.

Mitt i mitt liv sa...

Ja han är verkligen som en liten stackare nu. Piper och låter så eländigt då han andas också. :-( Men jag tycker han borde börja bli bättre snart nu. Brukar ju gå fort när man fått penicillin. Åh så kul med middagsdejt, vi kommer då gärna. Om vi nu inte är sjuka, som sagt. Wilma knogar å hostar en del så det ser väl inte allra ljusast ut. Hoppas febern är snabbt övergående för Melvin!

Anonym sa...

Ja hoppas verkligen han blir frisk snart lilla sötingen! Hoppas även vi ses snart. Kram på er

Allt å lite till sa...

Tja! Vi måste tvyärr sljuta upp dejten på måndag. Melvin har fått öron & ögoninflammation. :-( Hoppas ni är friskare hemma hos er nu!