måndag 4 augusti 2008

Lillebror


Sitter och slösurfar en stund medans Emil sover och Wilma tror sig framför tvn ett tag. I helgen var vi på nolia en sväng, köpte ingenting annat än en kokt korv till lilleman så det blev en billig mässa i år. Annars så har vi mest varit hemma och ute. Jag har vilat en hel del också, känner mig rätt gammal i kroppen och fötterna går knappt in i skorna längre. Blir nog mest foppisar resten av sommaren misstänker jag.
Imorgon börjar Wilma dagis igen och hon längtar verkligen efter att få fara dit och leka me Felicia och alla andra kompisar. Tror det blir toppen för henne för jag är verkligen ingen rolig mamma nu, bara trött och orkeslös. Men snart blir det bättring på det, bara lillknirben kommer ut så man blir av med stormagen.
Emil har börjat skela också. Massor. Från ingenting ena dagen till riktigt mycket andra dagen. Ska till bvc imorgon så vi får en remiss och får fara och kolla synen på honom. Hur man nu gör det på en sån liten virvelvind? Förstår inte varför man inte bara får fara på "syn" på en gång. Nej alltid ska man måsta gå den lååånga vägen. Som att en läkare eller annan sakkunnig måste konstatera att han skelar innan man får komma till en riktig ögonläkare. Det kan ju vem som helst se. Är bara hoppas att vi får komma dit så fort som möjligt.
Nej dags för att sortera tvätten och börja fundera ut dagens lunch. Trevlig måndag allihopa!

Inga kommentarer: