måndag 16 februari 2009

Julia bloggar


Nu sitter jag och lill-jullis här och försöker få till ett inlägg, det går rätt sakta att skriva med en hand faktiskt. Fast hon vill väldigt gärna hjälpa till, men hon tryckte fast e:et för en stund sedan så nu har hon fått dataförbud i unga år.
Idag har vi inga stora planer, väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan börja fixa med lunchen, Johan skulle hämta barnen och komma hem och äta med oss. Härligt att slippa åka ut i den här kylan.

4 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Grattis i efterskott! Hoppas du hade en bra födelsedag. Men det hade du säkert, med tanke på den tjusiga lampan du fick.

Mitt i mitt liv sa...

Tack! Ja det var en bra födelsedag, kan ju aldrig vara tråkigt att fylla år :-) Läste just att du skulle sluta jobba snart, skönt att få vara hemma och vila upp sig lite innan bebisen kommer!

Allt å lite till sa...

Ja, det ska bli skönt att sluta jobba och få vara hemma till bebisen kommer. Tänkte vi ha en dejt här hemma hos oss till veckan, för det var ju på tok för länge sen sist! Någon dag som passar dig bättre eller sämre?

Mitt i mitt liv sa...

Ja våra dejter har det verkligen inte blivit många av den sista tiden. Var lättare när storbarnen var små och alla var hemma samtidigt. Kan inte komma på att vi har nåt speciellt till veckan. Eller jo, torsdagkväll kan vi inte, men annars så! :-)