onsdag 23 september 2009

Rhodos 2009

Här kommer en liten glimt från vår Greklandsresa. Nästan 350 bilder blev det så här kommer iallafall någa. Hotellet vi bodde på var jättefint, fina rum, en riktigt bra frukostbuffé, helt ok restauranger där barnen åt gratis från egen barnbuffé med betalande vuxna, och framförallt var det som gjort för att vara där som en barnfamilj. Det enda jag egentligen kan klaga på är väl att kuddarna var riktigt osköna. :-) Vi bodde på markplan, med poolen bara några meter bort, vi hade ett "happy baby" rum där det fanns allt från barnmatstol till barnvagn, babysitter, potta osv. Tanken var ju från början att Julia skulle följa med så det var därför vi valde ett sådant rum, perfekt då man slipper ha med sig vagn och allt. Dagarna spenderade vi mestadels vid stranden eller vid poolen, jag föredrog absolut stranden eftersom det var betydligt varmare i havet än i poolerna, och på kvällarna så var det middag och barnunderhållning på hotellet som gällde. Det var minidisco, småstjärnorna och tre björnar som spelade teater på scenen.Ibland hälsade Lollo och Bernie på och det tyckte såklart barnen var jättekul. Emil var livrädd för Lollo och Bernie och även dom tre björnarna som brukade uppträda på scenen, livrädd men ändå jättenyfiken och ville absolut titta på dom på behörigt avstånd.

En av dagarna åkte vi iväg på en båtutflykt. Det rekommenderar jag inte. Avskyvärt och absolut ingen hit med småbarn på en sådan båt. Vi hade dessutom riktigt dåligt väder den dagen och det åskade och spöregnade på hemvägen.

Två kvällar var vi in till Rhodos stad och åt middag och tittade i lite butiker. Tog ca 10-15 min att åka buss från hotellet in till Rhodos stad.

Vy från vår terass.


Inne i Rhodos, vi sitter och väntar på middagen och Wilma visar upp sitt nyinköpta armband


På båtturen så ingick även lunch på en restaurang där vi stannade till, lägg märke till Wilmas gigantiska portion spagetti och köttbullar. Kan säga att den restaurangupplevelsen hade jag klarat mig utan. Maten var ingen hit. Alls.



Wilma bryter arm med en av björnarna. Emil var alldeles för rädd för att ens komma i närheten av dom där lurviga björnarna.

Wilma kramar Lollo efter att ha överlämnat en blomma som hon plockat åt henne.


Emil softar i solstolen.


Terassen

På tur i en trampbåt.

Inga kommentarer: