måndag 22 september 2008

Vinterkläder och snoriga barn

Så var ännu en helg över. Lördag var det dags för inhandling av vinterkläder till barnen så Wilma och Emil lämnades till mormor och farmor så jag och Johan fick handla i lugn och ro. Julia följde såklart med och trodde sig bra med att åka vagn iallafall halva tiden, sen blev det mycket bärande av ledsen lillgumma. Men det gick det också. Wilma hade beställt en rosa vinterjacka. Jag försökte övertala henne om att en röd jacka skulle ju vara såååå fin. Men icket. Rosa skulle hon ha och rosa fick hon. Ingen idé att trotsa henne där inte, då blir det bara tjorv och gnäll varje gång jackan ska på, och vem orkar det? Emil fick iallafall en likadan jacka fast i brunt. Tack och lov är kläder inget han bråkar om :-)
Hemskt skönt att ha fixat och gjort bort inköpen av vinterkläder iallafall, saknas bara ett par vinterskor till Emil, ett par svarta kuoma ska han få.
I övrigt så har det inte gjorts så mycket. Både Wilma och Emil har blivit förkylda och snorat en hel del, det är bättre nu men Emil har ett jobbigt pipande i bröstet som han verkar få varje gång han blir förkyld numer. Ska strax iväg med lillan på bvc så då ska jag ta med Emil så dom får lyssna på hans lungor. Nu ska det fixas lunch.

Inga kommentarer: