torsdag 4 september 2008

Julia



Nu har vi bestämt oss för att hon är en liten Julia iallafall. Just nu ligger hon och sussar så sött i sin säng, det behöver hon med tanke på hur våra nätter sett ut sen hon kom. Verkar som att hon har en massa knip i magen så vi har mest burit runt på ledsen lillgumma hela nätterna. Usch vad man tycker synd om henne. Men vi hoppas att det ska börja ge sig snart.
Wilma är jätteglad över sin lillasyster och tycker det är så kul att hon har klänningar precis som hon själv. Hon är riktigt nöjd när hon får ha lillasyster i famnen också och hon är så himla försiktig och go med henne. Stryker så försiktigt och pussar och kramar på henne. :-)
Emil tycker också att hon är spännande. Han säger vavva (vovve) när han ser henne och försöker så gott han kan att också vara go, men han förstår ju inte riktigt att man måste vara försiktig med små bebisar. Så nu kan man lugnt säga att det är fullt upp på hemmafronten, inte en lugnaste stund här inte. Men kul är det! Nu ska jag göra mig respektabel för snart kommer Karro hit och snusar lillbebis. :-)

4 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Julia... så fint! Men så tråkigt att lilltjejen har ont i magen. Hoppas att det vänder snart så hon slipper ha ont och ni alla får lite mera sömn om nätterna.

Kram på er!

Syster söt sa...

En till med tokmkt hår, härligt. :) Grattis till er båda, hoppas det lugnar ner sig lite för er! Kram

Syster söt sa...

Förresten får du uppdatera din profil också... ;)

Mitt i mitt liv sa...

alltålitetill: Ja det är inge kul med magknip, inatt har vi dock fått sova riktigt ordentligt, hon har bara varit vaken då hon varit hungrig! Skönt!
systersöt: Ja hon är riktigt hårfager! :-D Uppdatera profilen? Ja jag kanske borde det :-)