lördag 27 september 2008

Som dag och natt


Har precis tryckt i mig nummer 2 av kvällens chokladbakelser a la Leila. Känner mig lätt illamående. Usch. Men imorgon börjar jag om med nyttiga veckan igen. Jag har bestämt mig för att fredag och lördag så äter jag precis det jag vill, och övriga dagar gör jag inte det. Då är det fika och sliskförbud som gäller. Det känns great!
Idag drog vi till stan en sväng (ovanligt att vi gör det på helgerna va?). Blev en snabbis eftersom Emil vaknade upp varm och febrig då vi väl var framme. Köpte lampor till köket, lampor till inglasningen och ett nytt munstycke till dammsugaren. Är ganska precis ett år sedan vi satte in nya köket och nu ÄNTLIGEN tog vi tag i saken och åkte och köpte dom där lamporna som skulle sitta där dom fula kabelstumparna hängt ut. Blev sån otrolig skillnad alltså. Det är som dag och natt med dom där lamporna. Jag som tyckte vi hade hyffsat bra med arbetsbelysning på bänkarna innan upptäckte att så inte var fallet. Det blev så ljust och fint.
Nu ska jag krypa ner under täcket, vet ju att det brukar vara uppstigning runt 6 varje morgon så här är det ingen idé att sitta uppe och nattuggla.
Sov sött allihopa!

2 kommentarer:

Allt å lite till sa...

Vilken fin lampa! Det blev ju jättesnyggt!

Mitt i mitt liv sa...

Ja det blev super, så härligt med ljus :-)