måndag 3 augusti 2009

Dagisstart

Idag har barnen börjat om på dagis igen. Wilma hade haft jättekul men Emil hade varit ledsen och grinat nästan hela tiden. Blir nog bättre när han kommit in lite i dagisrutinen igen. Nu går båda barnen 3 timmar 5 dagar i veckan. Värdelöst. Kan inte hitta en enda positiv sak med dessa skitdåliga tider faktiskt. Emil har varit hos frissan idag, det var väldigt välbehövligt om man säger så. Han var så duktig och satt som ett tänt ljus hela tiden. Snygg blev han också, se här bara.

Sen har Emil och Julia vilat middag så jag och Wilma har suttit ute i solen, Wilma har badat och jag har solat och läst tidningar. Nu tar vi igen oss inne en stund, värmen är verkligen tryckande och man blir helt matt i kroppen av att sitta i solen för länge.

På ungefär 1 månad drar vi till Grekland, ska bli ruskigt härligt faktiskt. Är bestämt att Julia ska få vara hemma med sin mormor och morfar och farmor och farfar. Skönt för henne som inte har ut nåt av någon utlandsresa. Blir dessutom en riktig semester för oss med bara två barn med oss, fast oj vad jag kommer att sakna våran lilla sessa.Nu ska här börja förberedas för middag, tror jag ska slänga ihop en liten pyttipanna. Ha det gott i värmen!

Inga kommentarer: