lördag 20 mars 2010

Trött så ögonen blöder

Har precis fått tre mycket trötta barn i säng. Julia gjorde morgon 04.45 idag och då bestämde sig genast dom två större för att göra likadant så det har varit en lååång dag. Men man kan nog säga att vi är ganska vana vid tidiga uppstigningar. Men bra trist är det att man ska vara så trött så ögonen blöder redan klockan åtta varje kväll. Lillgumman har haft feber också så vi har inte gjort några stora utsvävningar direkt, en sväng till gymmet, en sväng till mormor och morfar och en sväng till affären, ungefär så.

Ikväll har familjen Lundström varit här och hälsat på och barnen har härjat runt som galningar, inget ovanligt med det inte. Ibland får man höra att man ska vara glad att det är liv i ungarna, och visst är man det, men ibland skulle det vara rätt skönt om dom kunde tro sig att leka normalt och inte bara springa runt och vråla.
Wilma och Emil har varit extremt bråkiga idag, men det blir väl så när dom ska envisas med att stiga upp före tuppen. Hoppas att lillan är piggare imorgon så vi kan åka iväg och hitta på nåt, dagarna går så långsamt då man mest bara är hemma.

Nu ska jag snart hoppa i säng så jag är pigg och glad när det är uppstigning imorgon. Tror jag ska dra till med en riktig lyxfrulle med nygräddade scones och en smarrig fruktsallad, är det helg så är det!

Inga kommentarer: