söndag 12 augusti 2007

Målarhelg med kräftkalas och barnfilm










I helgen har det målats och fixats här hemma, jag har inte lyft en pensel men Johan har försökt kleta på lite färg medans jag har servat ungarna och försökt hålla någorlunda ordning i kaoset. Är så stökigt och bökigt just nu så ibland känns det nästan så det kvittar och att man lika gärna kan skippa diskning och tvättning och allt annat stök och bök bara för att det ändå inte ser städat ut. Men städartagen sitter i så det är omöjligt att låta det vara. Tack och lov, för annars vette fasen hur det hade sett ut!
Lördagkväll hade vi iallafall en liten kräftskiva. Eller vi åt kräftor med Olle, Karro och lilla Elin. Kräftskiva låter ju som att man hade värsta partyt :-) Men med 3 små busrumpor vid bordet så går det ju rätt så städat till.
Var riktigt smarrigt med kräftor och vi sprättade och åt upp hela 4 kartonger på 4 pers. Låter ju mer än vad det är iofs :-) Efter mat och efterrätt däckade vi allihopa i soffan och kollade på "bondgården" som precis kommit ut på hyr/köpvideo, jättesöt och riktigt rolig film. Ska väl erkännas att jag somnade och sov igenom vissa delar av filmen, men är man trött så är man! :-D

Inga kommentarer: