torsdag 10 maj 2007

Gårdagens middag


Pasta med kyckling och soltorkade tomater

1,1 l
Kungsörnen Pastaskruvar, (400 g)
400 g
kycklingfilé(er)
2 st
vitlöksklyfta(or)
10 st
soltorkade tomater, marinerade, (ca 85 g)
olivolja
2,5 dl
matlagningsgrädde
rucolasallad, (eller en kruga färsk basilika)
salt och peppar
Tillagning: 1. Koka pastan, följ anvisning på förpackningen.2. Strimla kycklingfiléerna. Hacka vitlöken och skär tomaterna i bitar. Fräs kycklingen i olivolja.Tillsätt vitlök och tomater och låt fräsa med.Späd med grädde. Koka på svag värme i 5-10 minuter.Smaka av med salt och peppar.3. Blanda i hackad rucolasallad eller basilika.Servera med den nykokta pastan och ett gott bröd.
Vi hade ris istället för pasta och det funkade garanterat precis lika bra. Supersmarrigt!
receptet kommer från http://tasteline.com

Inga kommentarer: